Vergroot vindbaarheid met Contentmarketing

Met Contentmarketing creëer je interessante en waardevolle informatie voor jouw doelgroep. Daarbij vergroot het de vindbaarheid van jouw website, doordat er meer zoektermen aan jouw website verbonden zijn. Zo een grotere boom ook sneller gevonden dan een kleine. Contentmarketing is een belangrijker dan ooit in online marketing en draagt met de juiste strategie bij aan meer leads, klanten en omzet.

Contentmarketing in de praktijk

Haal uit jouw website een stabiele stroom potentiële klanten met Contentmarketing. Wij maken een korte analyse van de huidige situatie en gaan opzoek naar een passende oplossing. Denk aan SEO teksten, veelgestelde vragen, een kennisbank of nieuwsartikelen. De pagina’s verspreid je vervolgens via sociale media, waarmee jouw website en online activiteit op alle fronten groeit en meer bezoekers aantrekt.

Klantenbinding met Contentmarketing

Je vergroot niet alleen de vindbaarheid van jouw website, maar versterkt tevens de band met de klant. Wanneer je structureel publiceert met een juiste strategie wek je vertrouwen en sympathie onder jouw doelgroep. Uit onderzoek is gebleken dat klanten eerder geneigd zijn over te gaan op een aankoop bij websites die zij regelmatig bezoeken voor content. Wanneer je contentmarketing juist toepast, verhoog je de conversie, het onderscheidend vermogen. Daarnaast vergroot je de vindbaarheid en bekendheid onder jouw doelgroep.