Informeren met Contentmarketing

Minder creatief, maar informeren met Content Marketing is zeef effectief. Denk aan een kennisbank, kennisdeling, veelgestelde vragen of actuele informatie. Daarbij zorgt het delen van informatieve content voor meer online autoriteit onder zoekmachines, bezoekers en volgers. Laat de website van jouw bedrijf of organisatie groeien met informatieve Contentmarketing

Veel bedrijven barsten van de kennis, maar doen hier uiteindelijk niets mee. Beantwoord vragen vroegtijdig met één of meerdere pagina’s (FAQ). Hiermee bespaar je tijd en versterk je het vertrouwen van klanten en bezoekers

Informeren met Content Marketing werkt!

Door te informeren met Content Marketing wordt de website groter. Hierdoor groeit het aantal zoektermen, waarop je gevonden kan worden. Content Marketing is eenmalig een tijdsinvestering en blijft vervolgens voor altijd online staan. De website groeit, het aantal bezoekers stijgt met als gevolg een potentiële stijging van klanten.

Hulp nodig bij het toepassen van informatieve Content Marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een Gratis Quickscan.

Voorbeelden van Informatieve Content

Er zijn verschillende vormen van informatieve content mogelijk. Denk aan

  • Veelgestelde vragen
  • Een Kenniscentrum
  • Blog Artikelen
  • Diensten uitwerken

Veelgestelde vragen

Een goed voorbeeld van informeren met content is de Belastingdienst. Bijna alle onderwerpen, vragen, diensten en producten van de belastingdienst zijn online te vinden. Hier wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt

Investeer in informatieve content voor jouw bedrijf of organisatie, groei en zet in op een duurzame toekomst.

Kenniscentrum of Kennisbank

In een kenniscentrum of kennisbank worden alle data, gegevens en tips gedeeld. Hiermee vergroot je de website, vindbaarheid en krijg je meer autoriteit.

Denk aan het allerhande receptenboek voor supermarkten, waarmee kennis wordt gedeeld aan potentiële klanten. Daarnaast versterkt het de klantbinding en ontstaat een gevoel van autoriteit.

Diensten uitwerken

Dieper ingaan op de diensten van het bedrijf zorgt voor een betere vindbaarheid, vergroting van de website en duidelijkheid onder bezoekers. Zo kan er een kort stuk worden geschreven over een dienst, maar kan ook elke dienst op een aparte pagina worden vermeld.

Kom je er niet uit of hulp nodig bij het specifieker ingaan op diensten? Ennovative staat klaar om te helpen!