Hoe Content Marketing in Almere inzetten?

In tegenstelling tot vroeger hoeven wij nu niet meer uit te leggen dat online vindbaarheid belangrijk is. Om de vindbaarheid te vergroten is het belangrijk dat wij Content Marketing op een juiste manier inzetten. Kleine verschillen kunnen een grote invloed hebben op het effect in Google en op bezoekers. Ennovative Marketing helpt bij het effectief inzetten van Content Marketing in Almere en omstreken.

Stappenplan voor Content Marketing in Almere

Lees hier hoe Content Marketing in Almere wordt ingezet door Ennovative.

 1. Analyse van huidige situatie

  Waar willen we naartoe, wat is er al gedaan en wat zijn de mogelijkheden? Dit proces duurt ongeveer 5 werkdagen.

 2. Contentoplossingen en voorstel

  Wij doen een voorstel van de mogelijke oplossingen en doen een voorstel. Zo is niet elke contentoplossing geschikt en heeft het schrijven van artikelen zonder strategie of plan geen nut.

 3. Akkoord en proefartikel

  Nadat akkoord is gegeven op het voorstel gaan wij aan de slag en zoeken een vakkundig tekstschrijver. Vervolgens wordt een proefartikel geschreven en tonen wij deze ter goedkeuring. Ben je helemaal tevreden? Dan starten wij het proces voor de overige artikelen.

 4. Plaatsing volgens planning

  Ook voor de plaatsing geven wij advies. Zo kan de planning van artikelen bepalend zijn voor het effect, terwijl dit voor andere oplossingen niet nodig is.